За нас


Макс Контрол Ауто ЕООД предлага оперативен лизинг и дългосрочен наем за луксозни автомобили. Без първоначални вноски и на по-ниска цена спрямо тези на лизинговите компании клиентът получава гъвкавост и оптимизиране на разходите, определяйки сам периода на ползване на автомобила и пробега, който да бъде изминат. Наемната цената включва всичко, свързано с автомобила - застраховки, пътни данъци и такси, периодично обслужване, завеждане на щети и ремонти по тях в оторизираните сервизи, навременно снабдяване и поставяне на подходящи за сезона гуми.

ПРЕДИМСТВА:
Без първоначални вноски
Ползване на пълен данъчен кредит по ЗДДС без значение от вида на автомобила
Срок на ползване и пробег изцяло по желание на клиента
Цялостна грижа за автомобила
Без допълнителни и скрити разходи - всичко е включено в наемната цена
Възможност за смяна на автомобила с идентичен или по-добър

Изборът на клиента не се ограничава само с показаните на сайта автомобили. Възможно е да бъде доставен и отдаден под наем автомобил, отговарящ на конкретните изисквания на даден клиент.

Макс Контрол Ауто ЕООД доставя луксозни автомобили по поръчка, нови или малко употребявани, с фабрична гаранция, гарантиран произход, сертифицирани за липса на удари и катастрофи. Работейки в директен контакт с официални дилъри и представителства на съответните марки, предоставяме на клиента премиум селекция автомобили на конкурентна цена.